Enkele opdrachtgevers:

Internet


BaakBeeld is een ervaren bureau als het gaat om webdesign in Tilburg en internettechniek. Van af het ontwerp van een website tot het bouwen ervan.

BaakBeeld heeft een eigen CMS in een gesloten syteem. Veiligheid voor alles en altijd up-to-date zonder bewerkelijke en kostbare ondersteuning. Dit in tegenstelling tot de verondersteld 'gratis' oplossingen zoals WordPress en Joomla die aanzienlijk veel aandacht vereisen voor updates en onderhoud. Daarnaast is de zoekmachine optimalisatie (SEO) daar bewerkelijker dan met Online-Beheer. Gehost op een eigen server met een hoge 'up time'. Maar voor degenen die wel graag een WordPress site willen staan we natuurlijk ook klaar.

Online Marketing is een vakgebied waarin BaakBeeld bewijst dat IT werkt. Meer bezoekers, betere vindbaarheid, regelmatig klantencontact en optimale customer relations zorgen voor betere verkoopcijfers en een hoge graad van rentabiliteit van uw website.
SEO, nieuwsbeheer (zowel via de website, nieuwsbrief als sociale media) en Adwordscampagnes zijn onderdelen van een doeltreffend Online Marketing beleid.

Kijk bij 'recent werk' (hieronder) voor showcases. Of bel BaakBeeld, 013 5900455 voor directe informatie.

Recent werk: