Enkele opdrachtgevers:

Wat we doen

Bij BaakBeeld, bureau voor visuele communicatie, staat de communicatie tussen u en uw doelgroep centraal. Of het nu gaat om het totale imago van uw bedrijf of instelling, een belangrijke of een kleine mededeling, er moet een boodschap duidelijk gemaakt worden aan één of meer personen.

Daar komt Baak in beeld, wij kunnen deze communicatie verzorgen. Naast de getoonde voorbeelden, bieden wij ook audio-visuele presentaties, (reclame) campagnes, jaarverslagen, publicaties, leaflets, mailings, digitale fotobewerking en/of beeldmanipulatie, D.T.P., werktekeningen, drukwerkvoorbereiding en -begeleiding, etc, etc. Kortom, we hebben als bedrijf veel in huis en wat niet in huis is, halen we om de hoek. Tenminste voor het grootste deel.. programmeerwerk outsourcen we zo nu en dan ook naar India en Oekraïne.

Wij werken op eigen wijze, maar u hebt altijd het laatste woord. Het gaat tenslotte om uw boodschap. Daarom kan het zijn dat de getoonde voorbeelden u niet persoonlijk aanspreken, des te beter, elke productie is het resultaat van een intensieve samenwerking met de opdrachtgever en dus uniek.

Recent werk: