Loading...

diverse websites...


 • website klusbedrijf Ed Vugts
Klusbedrijf Ed Vugts

Klusbedrijf Ed Vugts realiseert klussen en verbouwingen voornamelijk in de particuliere sector. In Goirle maar ook in Tilburg of elders in Midden-Brabant. We werken al jaren prettig samen en hebben onlangs zijn website een nieuw gezicht gegeven.

 • website Arno Kramer
Website Arno Kramer

Voor de gerenomeerde kunstenaar Arno Kramer mochten we de website bouwen. Een presentatie van schitterend werk waarbij wij, van BaakBeeld, hebben gezorgd dat het werk optimaal in beeld komt. Deze opdracht is onderdeel van ons project Online-Art.

 • website Week tegen Kindermishandeling
Week Tegen Kindermishandeling

In 2017 vond voor de vijfde keer de Week tegen Kindermishandeling plaats. De voorgaande edities werden georganiseerd door de Taskforce kindermishandeling en seksueel misbruik. Na opheffing van deze taskforce is de organisatie overgedragen aan het Nederlands Jeugdinstituut (NJi). Het NJi organiseert de week in 2017 samen met Movisie, Landelijk Netwerk Veilig Thuis en andere partners. BaakBeeld verzorgt net als in voorgaande jaren de website.

 • website ENNU coaching
website ENNU coaching & Counseling

Voor ENNU coaching & counseling bouwden we de nieuwe website.

 • webwinkel Stichting Opwekking
webshop Stichting Opwekking

Voor Stichting Opwekking bouwden we enige jaren geleden een webwinkel. Deze is afgelopen jaar grondig herzien en door Matt Verbaan van een heldere vormgeving voorzien. Nu vindt u alles van Opwekking, Timotheus en Willowcreek onder één 'dak'. Een flinke kluif, maar met elkaar zijn we best trots op het resultaat.

 • website BMVV bouwmanagers
website BMVV

We bouwden de website van Bouw Management Van Velthoven (BMVV) uit Bergen op Zoom, een onafhankelijk landelijk opererend adviesbureau op het gebied van bouwkostenmanagement en bouwbegeleiding. Aanvullend ontwikkelen we nog een online module waar klanten een indicatie kunnen krijgen van de bouwkosten van hun project op basis van de specifieke gegevens.

 • website Netwerk Goed Boeren
Netwerk Goed Boeren

Voor het Netwerk Goed Boeren, een initiatief van de BMF en FoodUp!Brabant, bouwden we een WordPress website. Boeren uit de provincie Noord-Brabant kunnen zich bij dat netwerk aansluiten om elkaar te ondersteunen in ontwikkelingen en innovaties.

 • website basisschool De Bonger Haps
website bs De Bongerd

Een ontwerp van Jasper Willemsen. BaakBeeld verzorgde de technische bouw en de site wordt beheerd met ons online-beheer.

 • website Kei Vormgevers
Kei vormgevers

Voor Kei vormgevers, al jaren een vertrouwde relatie, bouwden we de nieuwe website. De grote variatie in (technische) creativiteit en vaardigheid van Kei vormgevers krijgen alle aandacht in een sterk visueel concept. Naast het ontwerp en de technische realisatie verzorgden we ook een aanzienlijk deel van de foto's voor de website

 • website Beeldenstorm
Beeldenstorm

Voor de kunstenaarswerkplaats Beeldenstorm in Eindhoven bouwde BaakBeeld, naar een ontwerp van Hey Hey De Haas de nieuwe responsive website.

 • website van Connie Nagtzaam
Website Connie Nagtzaam

Voor energetisch therapeut Connie Nagtzaam maakte BaakBeeld de nieuwe website. Ook de foto's die daarin zijn gebruikt komen uit ons portfolio.

 • website pj vhasselt
Pieter Jan van Hasselt

De nieuwe website van Pieter Jan van Hasselt. Een bijzonder architectonisch ontwerper.
De wens was een website waarin een presentatie van zijn architectonische, zowel interieur als exterieur, en zijn landschappelijke architectuur in een presentie voorbij komt met de nadruk op unieke oplossingen voor ieder individuele opdracht.

contact


Wilt u meer weten of hebt u vragen?