Loading...

diverse websites...


 • web carina engelen
website Carine Engelen

Voor schoonheidsspecialiste Carine Engelen-Fraikin bouwde BaakBeeld de nieuwe website en verzorgde de fotografie.

 • opdrachtgever: Carine Engelen-Fraikin
 • website: www.carine-engelen.nl

 • website Stefanie van den Elzen
website Stefanie van den Elzen

Voor het intrigerende werk van Stefanie van den Elzen mocht BaakBeeld de nieuwe website maken. Zoals gebruikelijk in een responsive uitvoering zodat de website optimaal is te genieten op PC, tablet en smartphone.

 

 • tomfranken website
website Tom Franken

Voor Tom Franken, een beeldend kunstenaar die vanuit zijn intuïtieve werkwijze met zeer verschillende materialen zijn bijzondere werken maakt bouwde BaakBeeld de website. Vanzelfsprekend is de website responsive dus geschikt voor pc, tablet en smartphone.

 

 • web seniorenwelzijn
website Seniorenwelzijn

BaakBeeld heeft de website voor Seniorenwelzijn Maasluis, Vlaardingen, Schiedam opgefrist. Een open en overzichtelijk beeld waarin iedereen de weg kan vinden. Eigenlijk was deze oplossing bedoeld om tijdelijk te zijn maar tijdens het proces zijn we uitgekomen op een versie waar de organisatie zo content is dat het waarschijnlijk de definitieve website gaat blijven voorlopig.
De website is vanzelfsprekend responsive zodat ook op tablet en smartphone alle informatie snel te vinden is.

 

 • website Acupunctuur Praktijk Zonnewiel
Acupunctuur Praktijk Zonnewiel Oisterwijk

Voor Acupunctuur Praktijk Zonnewiel uit Tilburg maakten we de vernieuwde website, verzorgden de fotografie en beheren de SEO.

 • website Fit Thuis
Fit Thuis

Op initiatief van Seniorenwelzijn Maassluis, Vlaardingen, Schiedam heeft BaakBeeld de website mogen bouwen voor het project 'Fit Thuis'. Een website met instructiefilmpjes met eenvoudige, door senioren zelf thuis uit te voeren, oefeningen. Middels een formuliertje kunnen deelnemers hun resultaten delen met een begeleider die daarop dan weer reageert met tips en aanwijzingen.

 

 • website Jenny Ymker
website Jenny Ymker

BaakBeeld heeft voor kunstenaar Jenny Ymker de nieuwe website mogen bouwen. Intrigerende geënsceneerde fotografie, 'afgedrukt', zou je kunnen zeggen, als gobelin (geweven voorstellingen) of als lichtdoosjes waardoor de vervreemding schitterend versterkt wordt. Vanzelfsprekend is de website responsive en de techniek voorziet in het op basis van de datum verplaatsen van bv tentoonstellingen die voorbij zijn naar CV.

 • web damar
website Damar Bewind

Damar Bewind ondersteunt mensen die hun financiën (tijdelijk) niet kunnen verzorgen of die het overzicht kwijt zijn. Financieel zorgverlenen noemde ze het en dat is een mooie omschrijving. BaakBeeld mocht een nieuwe websitie bouwen en ook de fotografie verzorgen.

 • website Margriet Govers
website Margriet Govers

Voor Margriet Govers, Reiki therapeut, docent en adres voor andere alternatieve therapieën, mocht BaakBeeld de nieuwe website bouwen. De kleuren zijn gebaseerd op de foto's van kristallen.

Haar cursuskalender is een geautomatiseerd en overzichtelijk systeem.

 • website Frans van Veen
website Frans van Veen

Voor de kleurrijke kunstschilder Frans van Veen uit Breda deed BaakBeeld de remake van zijn website. Nu responsive, meertalig en geheel klaar voor de komende jaren.

 • website Guus Ammann
 • website Kunst In Functie
website Guus Ammann

Voor de beeldhouwer Guus Ammann heeft BaakBeeld de nieuwe website gebouwd. Een presentatie van vormen en lijnen die een interessant beeld geven van deze kunstenaar en vormgever.
Op basis van hetzelfde design en techniek is ook de website van Kunst In Functie opgezet. Hierin laat Guus Ammann andere kanten van zijn creativiteit, vooral op het gebied van ambachtelijke kwaliteit en inventiviteit, zien.

 • web hannekefrancken
website Hanneke Francken

BaakBeeld mocht de nieuwe website van Hanneke Francken, een kunstenaar die zich hoofdzakelijk met tekeningen bezighoudt, bouwen. Prachtig, vaak groot formaat, gedetailleerd werk waar je uren naar kan kijken. 
De actuele items van de homepagina worden na de datum automatisch verplaatst naar 'archive',

 • web lexvanlith
website Lex van Lith

Voor de beeldendkunstenaar Lex van Lith, al jarenlang een deelnemer van het Online-Artproject, ontwikkelde BaakBeeld de nieuwe versie van zijn website. Een fris ontwerp voor zijn intensieve en krachtige werk. Nu in een responsive versie en weer geheel up-to-date

 • website Nationaal Fluitconcours
 • website Dutch International flutecomtetition
 • website FluteFactor
 • website defluitwedstrijd
 • website Benelux Fluitconcours
website Nationaal Fluitconcours

Voor de Stichting Nationaal Fluitconcours paste BaakBeeld de website aan. Dit op basis van de bestaande versie. De diverse onderdelen van het concours, tot op heden in één website, krijgen elk een eigen site waarvoor kan worden gekozen op de landingspagina.
De 4 onderdelen zijn:
- Dutch International Flute Competition voor bachelor- of masterstudenten fluit en jong talent.
- Flute Factor voor de jeugdcategorie, een laagdrempelig open podium voor alle fluitisten tussen de 8 en 13 jaar uit binnen- en buitenland.
- defluitwedstrijd.nl voor jongeren (t/m 18 jaar) uit de regio (die geen grenzen heeft).
- Het Benelux Fluitconcours voor piccolospelers

 • website PIT
Project Initiative Tilburg PIT

Voor Linda Arts bouwde Baakbeeld ook een, in haar eigen website geïntegreerde website voor Project Initiative Tilburg.
In 2008 heeft ze PIT opgericht. PIT is een onafhankelijk nomadisch kunstinitiatief dat incidenteel een platform biedt voor kunst, tentoonstellingen en projecten. Om haar projecten te realiseren maakt PIT gebruik van verschillende (kunst)ruimtes, deze kunnen variëren van door kunstenaars beheerde ruimtes en initiatieven tot galeries.

 • web lindaarts
website Linda Arts

Voor Linda Arts, een bijzondere kunstenaar die werkt in alle tinten tussen zwart en wit, mocht BaakBeeld de nieuwe webstie bouwen.

Over haar werk is ze zelf het meest duidelijk:
'Sleutelwoorden zijn: ruimte, diepte, fragmentatie, contrast en interactie.
Daarbij plaats ik handmatigheid naast kunstmatigheid, emotie versus ratio en ervaren tegenover zien.
De kern van mijn manier van werken ligt in het verbinden van die uitersten.'

 

 • web robmoonen
website Atelier Rob Moonen

Voor Atelier Rob Moonen, een binnen veel disciplines werkende kunstenaar, mocht BaakBeeld de website bouwen. Zijn werk, meestal diep geworteld in een sociale context, is te zien in een diverse wereldsteden, in collecties van internationale musea en organisaties en op podia in verschillende landen.

 • website Erik Verbeek
website Erik Verbeek

Voor de veelzijdige Erik Verbeek, musicus én bestuurskundige in het onderwijs, bouwde BaakBeeld de website waarin beide vakgebieden aan bod komen in 2 afzonderlijke delen. Naast de vermelde werkzaamheden is Erik Verbeek ook artistiek leider van Stichting Nationaal Fluitconcours.

 • website Huijsmans Makelaardij
website Huijsmans Makelaardij

Voor Huijsmans Makelaardij bouwde BaakBeeld de website. Een 'oude rot' in het vak maar startend onder eigen naam. In deze website is zijn koop- en huuraanbod vanuit Pararius, een platform voor de huizenmarkt, gekoppeld. Daarnaast biedt de makelaardij ook de gehele zorg voor energie, telefonie en internet. Handig voor expats die totaal geen omkijken willen hebben naar al dit soort zaken.

 • website Caren van Herwaarden
website Caren van Herwaarden

Voor kunstenaar Caren van Herwaarden bouwde BaakBeeld de nieuwe website. Een uitgebreide presentatiewebsite met schitterend werk dat we alle ruimte hebben gegeven in dit ontwerp.

 • website van Reinoud van Vught
website Reinoud van Vught

Voor kunstenaar Reinoud van Vught bouwde BaakBeeld de nieuwe website. Het bijzondere werk gepresenteerd in een overzichtelijk portfolio. In deze website worden de tentoonstellingen die voorbij zijn vanzelf verplaatst van 'nieuws' naar 'bio' zodat Reinoud dat niet handmatig hoeft te doen.

 • website Taal & Vaardig
website Taal & Vaardig

Voor Taal & Vaardig, een jong en inventief tekstbureau uit Tilburg, hebben we de website ontworpen.

 • website Park
website Park

Voor Park, een bijzondere ruimte voor diverse projecten op het gebied van beeldende kunst in Tilburg, bouwde BaakBeeld een geheel nieuwe techniek voor de website voor het grootste deel in de bestaande huisstijl. Daarbij wordt gebruikgemaakt van ons eigen Online-Beheer voor het contentmanagement.
BaakBeeld sponsort dit kunstinitiatief in het kader van Online Art. Let op, Park is zeker uw aandacht, en minstens een bezoek, waard.
De tentoonstellingen zijn onderverdeeld in 'nu', 'verwacht' en 'archief'. ieder aanstaand project is door de gekoppelde data in 'verwacht' te zien tot de dag dat het project begint, vanaf dat moment staat de vermeling in 'nu'. Na de datum waarop het project afloopt wordt het naar 'archief' verplaatst zonder dat de beheerder daar nog verdere aandacht hoeft te besteden. Erg gemakkelijk.

 • website Theo Kuijpers
website Theo Kuijpers

Voor de beeldend kunstenaar Theo Kuijpers bouwde BaakBeeld de website. Een presentatie van een mensenleven kunst. Deze opdracht is onderdeel van ons project Online-Art.

 • website OrganizingPower
OrganizingPower

OrganizingPower is een recent gestart bedrijf dat mensen ondersteuning biedt in het verbeteren van de structuur waarin ze leven en /of werken. Coaching en begeleiding om overzicht te houden op het bestaan. Nuttiger dan velen zelf inschatten.

 • website Arno Kramer
Website Arno Kramer

Voor de gerenomeerde kunstenaar Arno Kramer mochten we de website bouwen. Een presentatie van schitterend werk waarbij wij, van BaakBeeld, hebben gezorgd dat het werk optimaal in beeld komt. Deze opdracht is onderdeel van ons project Online-Art.

 • webshop Stichting Opwekking
webshop Stichting Opwekking

Voor Stichting Opwekking bouwden we enige jaren geleden een webwinkel. Deze is afgelopen jaar grondig herzien en door Matt Verbaan van een heldere vormgeving voorzien. Nu vindt u alles van Opwekking, Timotheus en Willowcreek onder één 'dak'. Een flinke kluif, maar met elkaar zijn we best trots op het resultaat.

 • website bs de Bongerd Haps
website bs De Bongerd

Een ontwerp van Jasper Willemsen. BaakBeeld verzorgde de technische bouw en de site wordt beheerd met ons online-beheer.

contact


Wilt u meer weten of hebt u vragen?