Loading...
projecten

diverse projecten...


Soms hebben we ineens een idee voor een internettoepassing waarvoor we niet direct opdracht hebben, of soms bestaan deze toepassingen al (in een iets andere vorm). Oftewel op eigen initiatief hebben we enkele projecten opgezet waarvan we denken dat ze nuttig zijn voor een grotere of kleinere groep deelnemers. Het doel hiervan is in bijna alle gevallen om onze relaties hier gebruik van te laten maken en de ontwikkelingskosten zoveel mogelijk te verdelen. Een ander voordeel van deze projecten t.o.v. bestaande oplossingen is dat we optimaal kunnen werken aan gebruiksgemak en al onze eigenwijsheid erin kwijt kunnen. Tevreden deelnemers bewijzen dat we dit niet zo slecht doen..
  • th mbo
Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Voor BaakBeeld is maatschappelijke betrokkenheid een vanzelfsprekend onderdeel van de bedrijfsvoering. O.a. door diverse nonprofit organisaties te ondersteunen. Daarnaast hebben we geruime tijd (stage)werkplekken aan voor herscholing, bijscholing en persoonlijke ontwikkeling geboden. Deze mensen kwamen b.v. via Diamant Tilburg, De Stagecarrousel van SNV of op een andere wijze bij BaakBeeld terecht.

We ondersteunen o.a. de volgende organisaties:
Stichting MensDierNood, Kunstenaarswerkplaats Beeldenstorm, Stichting Ecovata, Stichting Nationaal Fluitconcours, etc

Ook beeldend kunstenaars en andere artiesten bieden we aantrekkelijke kortingen op deelname aan de diverse projecten die BaakBeeld heeft opgezet.

En ook dit jaar zijn we op de Beursvloer Tilburg, editie 2018, 5 matches aangegaan om enkele maatschappelijke organisaties te helpen op het gebied van de website en/of een logo.

  • th audiobits
Audiobits legal mp3 music

Enkele jaren geleden werd uit onze voorliefde voor muziek en enkele (technische) ideeën ten aanzien van het downloaden van muziek AudioBits geboren. In de zomer van 2012 wordt een sterk verbeterde versie online gezet.
AudioBits is een downloadsysteem met een groot belang voor muzikanten en componisten. De prijs van de muziek wordt bepaald door de lengte van de track. De publisher bepaald tevens de prijs van zijn eigen muziek. Dit in tegenstelling tot de andere downloadsystemen.  

Bekijk website

  • th beheer
online-beheer

Ons zelf ontwikkelde beheersysteem (cms), waarmee zonder veel kennis van programmeren toch je site up-to-date gehouden kan worden. Aan dit project is Online-Art gekoppeld, specifiek voor beeldend kunstenaars. Hun werk gepresenteerd voor redelijke deelname kosten. 

Bekijk de website

  • th mailinglist
online-mailinglist

Aangezien mailings versturen via e-mail aan banden is gelegd, maar toch een goed communicatiemiddel blijft, hebben we online-mailinglist opgezet. Eenvoudig mailings versturen aan diverse groepen relaties, voorzien van een passende opmaak.

Online-Mailinglist voldoet aan alle eisen die door de overheid aan een mailing worden gesteld.

Bekijk de website

contact


Wilt u meer weten of hebt u vragen?